Fotbalová mládež – Duben

Předpřípravka

19.4. se měl konat první turnaj jarní sezóny okresního fotbalového svazu v Javornici, naši nejmenší měli sehrát utkání s Javornicí a s Kostelcem, bohužel pro nemocnost dětí jsme se turnaje nezúčastnili. Příští turnaj hrají předpřípravky 3.5. na domácí půdě V Lukách ve Vamberku.

Mladší přípravka

9.4. zahájila mladší přípravka jarní sezónu turnajem v Týništi nad Orlicí, kde s A mužstvem domácích prohrála 4:5 a s B mužstvem Týniště 1:3, ve třetím utkání naše mladší přípravka zvítězila 8:1 nad Solnicí B.

16.4. se měl konat turnaj na domácím hřišti, bohužel vytrvalý déšť a podmáčené hřiště neumožnilo sehrát turnaj V Lukách, a proto byl turnaj přesunut na hřiště s umělým povrchem do Kostelce nad Orlicí. V úvodním utkání se naši střetli se Solnicí A, které podlehli 0:8. Utkání s Černíkovicemi bílá vyhráli naši 5:3. Ve druhém utkání turnaje se spojeným družstvem Kostelec/Častolovice si každý náš hráč dal gól a Vamberk zvítězil 13:3. Příští turnaj hraje mladší přípravka 22.4. V Lukách ve Vamberku.

Starší přípravka

8.4. vstoupily do domácího turnaje starší přípravky vítězně 6:2 v utkání s Albrechticemi. Následovala výhra 8:7 se Solnicí a turnaj naše starší přípravka zakončila prohrou 6:7 s Černíkovicemi.

16.4. našla naše starší přípravka azyl na umělé trávě v Kostelci nad Orlicí, kde se hrál turnaj namísto V Lukách (promáčené hřiště). V úvodním utkání naše starší přípravka podlehla 5:7 Kostelci/Častolovicím A. S Kostelcem/Častolovicemi B výhra 12:6. Příští turnaj se koná na atletickém stadionu v Týništi 23.4.

Mladší žáci

8.4. se konal první turnaj jarní sezóny mladších žáků V Lukách ve Vamberku. V prvním utkání žáci podlehli spojenému týmu Doudleby/Sopotnice 0:1. O gól 2:3 prohráli žáci se spojeným týmem Kostelec/Častolovice B. V posledním utkání naši žáci zvítězili 3:2 nad Českým Meziříčím.

16.4. měli naši žáci sehrát utkání s Viking Union Rokytnice, bohužel pro nepříznivé podmínky a nezpůsobilé hřiště v Rokytnici muselo být utkání odloženo na sváteční den 1.5. Příští turnaj sehrají mladší žáci 22.4. ve fotbalovém areálu V Lukách ve Vamberku.

Starší žáci

1.4. přivítali naši starší žáci Spartak Polici nad Metují ve fotbalovém areálu V Lukách. Vamberk – Police 1:2, branka: Kaute M.

Utkání z 25.3. bylo odloženo soupeřem SK Třebechovice pod Orebem na 3.4., Třebechovice – Vamberk 5:2, branky: Koblása P., Khol J.

8.4. hráli starší žáci v Broumově. TJ Slovan Broumov – TJ Baník Vamberk 5:0. Starší žáci zakončili základní část fotbalové sezóny na 9. místě. Starší žáci hrající DAHASL krajský přebor, tak budou dohrávat sezónu ve skupině o umístění. Příští utkání 23.4. v Předměřicích nad Labem.

 

Jarní sezónu jsme V Lukách zahájili dvěma turnaji. V sobotu 8.4. se od 9h konal turnaj starších přípravek, na který navázal od 12:30 turnaj mladších žáků. Po dětech nastoupili ke svému utkání muži A. Podobné fotbalové maratony máme připravené na několik víkendů a srdečně zveme všechny Vamberáky na naše utkání, v průběhu dne připravuje náš šéfkuchař různé pochoutky, v ranních hodinách je k dispozici polévka, k obědu ať už gulášek, nebo bramboráky a k večeři vyhlášené klobásy XXL. Rozpis našich domácích turnajů a utkání naleznete na stránkách www.banikvamberk.eu nebo na našem facebooku. Podařilo se nám získat finálové turnaje mládeže do našeho areálu, 11.6. finálový turnaj předpřípravek, 17.6. finálový turnaj mladších přípravek a 18.6. finálový turnaj mladších žáků. Za zmínku rozhodně stojí i připravované turnaje pro fotbalové veterány, 1.5. turnaj ve fotbale v chůzi pro hráče starší 65 let a 8.5. turnaj pro fotbalové veterány starší 50 let. Těšíme se na vás ve fotbalovém areálu V Lukách, přijďte podpořit domácí.

Ondřej Frejvald, koordinátor fotbalové mládeže

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *