Ocenění za práci pro okresní fotbalový svaz Rychnov nad Kněžnou

Výkonný výbor okresního fotbalového svazu Rychnov nad Kněžnou se rozhodl ocenit významné osobnosti z Vamberka, legendy, které se zasloužily svou prací pro okresní fotbalový svaz o rozvoj fotbalu v našem okresu. Pamětní plaketu oceněným předal Antonín Panenka legenda českého fotbalu.

Josef Kacr, dlouholetý člen komise mládeže okresního fotbalového svazu, kde také vedl okresní výběry žáků, dále působil v komisi mládeže královéhradeckého krajského fotbalového svazu.

Pavel Kotyza, in memoriam, dlouholetý a významný člen a místopředseda disciplinární komise okresního fotbalového svazu.

Ladislav Falta starší, obětaví vedoucí okresního výběru mládeže a působil jako člen disciplinární komise.

Stanislav Barvínek, dlouholetý člen kontrolní a revizní komise okresního fotbalového svazu. Současně je členem kontrolní a revizní komise.

Jiří Vídeňský, působil v kontrolní a revizní komisi okresního fotbalového svazu a zasloužil se o důslednou kontrolu hospodaření OFS.

Milan Jindáček – celoživotně se věnuje převážně funkci rozhodčího či práci v komisi rozhodčích, jak v okrese tak v královéhradeckém fotbalovém svazu, kde působil také jako delegát. Současně je aktivním rozhodčím a členem komise rozhodčích okresního fotbalového svazu.


Slavoj Horák, nezapomenutelný předseda komise mládeže okresního fotbalového svazu více jak 30 let člen komise mládeže, za svoji práci obdržel v roce 2006 prestižní cenu plaketu DR. Jíry a v roce 2014 cenu Jana Modřického od Královéhradeckého krajského fotbalového svazu.

Zdeněk Vodák, funkcionářská legenda okresního fotbalového svazu, 36 let v komisi mládeže, 30 let členem výkonného výboru, 18 let předseda trenérsko-metodické komise, 12 let členem sportovně-technické komise, 10 let byl také členem disciplinární komise a 12 let byl členem komise mládeže královéhradeckého krajského fotbalového svazu. Zdeněk Vodák je držitelem nejvyšších fotbalových a sportovních ocenění, cena Dr. Jíry, cena modřického, ocenění za celoživotní přínos českému sportu a mnoho dalších medailí a plaket. Současně pan Vodák stále působí ve sportovně technické komisi okresního fotbalového svazu.

Ondřej Frejvald, hlavní pořadatel Dne okresního fotbalu

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *