O pohár s paličkovanou krajkou

Turnaj starší přípravky U11 (chlapci narození 2013 a mladší, V případě startu dívek je povolen start dívek o jeden rok starších oproti věkové kategorii chlapců – maximální počet starších dívek = 4)

Fotbalový areál V Lukách, Vamberk

22.6.2024 9:00 – 16:00

Přihlášky zde

Hrajeme dle pravidel FAČR zde

Počet týmů v turnaji: 24

Počet hřišť: 8

Maximální počet hráčů v týmu: 11

Hrací doba: 1 x 15 minut

Celkem utkání v turnaji: 10

Celková hrací doba týmu: 150 minut

Startovné: 2.500,-

V ceně startovného: Oběd, pitný režim po celý den, medaile pro každého hráče a dárková taška pro každý tým.

Pohár pro 1., 2. a 3. místo. Pohár pro nejlepšího střelce (nejvíce vstřelených branek) a pohár pro nejlepšího brankáře (nejméně obdržených branek) a cena fair play (určují rozhodčí). Všichni hráči obdrží pamětní medaili a diplom.

K dispozici je pět šaten a dvoje sprchy, šatny slouží pouze k převléknutí, nikoliv k odkládání věcí. K dispozici úschovna.

Tým je losem zařazen do skupiny (A, B, C, D), v každé skupině je 6 týmů. Ve skupině se hraje každý s každým. Základní část začíná v 9:00 a končí v 11:40. Následuje oběd a polední pauza. Po skončení základní části jsou týmy rozlosovány do odpoledních skupin dle výkonnosti v základní části. V případě rovnosti v zisku bodů ve skupině určuje pořadí vzájemné utkání, následně gólový rozdíl (+ vstřelené branky, – obdržené branky). Odpolední část začíná ve 13:00 a končí v 15:35. Veřejná projekce utkání Repre zajištěna!

Odpolední skupiny:

Skupina Liga mistrů (o 1. – 6. místo) – vítězové skupin základní části a dva druhé týmy s nejvyšším bodovým ziskem (v případě shodnosti bodů, gólovým rozdílem).

Skupina Evropská liga (o 7. – 12. místo) – dva druhé týmy a týmy ze třetího místa základní části.

Skupina Evropská konferenční liga (o 13. – 18. místo) – týmy ze čtvrtého místa a dva páté týmy s nejvyšším bodovým ziskem (v případě shodnosti bodů, gólovým rozdílem).

Skupina Česká liga (o 19. – 24. místo) – dva páté týmy a týmy z šestého místa základní části.

Vyhlášení pořadí turnaje v 16:00

Hlavní pořadatel: Ondřej Frejvald, 731 960 305

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *